Paul Dobber Assurantiekantoor Dobber is in 1980 van start gegaan in Groningen. Geleidelijk heeft de eigenaar Paul Dobber zijn huidige klantenkring opgebouwd. Aan de duurzaamheid van de relatie met zowel bedrijven als particulieren wordt veel waarde gehecht. Of ze zich nu in Groningen, Amsterdam, elders in Nederland of in het buitenland bevinden.

Dankzij de moderne communicatiemiddelen is de fysieke nabijheid van het kantoor voor veel klanten minder belangrijk geworden. Na in de periode van 1992 -2000 vanuit zowel Groningen als Amsterdam gewerkt te hebben, keerde assurantiekantoor Dobber terug naar Groningen. Paul Dobber wendt zijn reislust overigens nog regelmatig aan voor het bezoeken van klanten in het hele land.

Marlo de Vries Het kantoor is nu gevestigd in een karakteristiek schoolgebouw in de Indische buurt van Groningen dat tot kantorencomplex is omgebouwd. Van daaruit zetten Paul Dobber en zijn collega Marlo de Vries zich in voor het leveren van een goede dienstverlening. De aangename werksfeer vindt zijn vertaling in de omgang met de klanten. Samengevat kenmerkt de dienstverlening van assurantiekantoor Dobber zich door de persoonlijke en eerlijke benadering in combinatie met het voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering.

Daarnaast is assurantiekantoor Dobber onafhankelijk en werkt samen met ongeveer 15 verzekeringsmaatschappijen. Dit biedt vele mogelijkheden tot het kiezen van een verzekering die aansluit bij de persoonlijke situatie en wensen van elke klant. Assurantiekantoor Dobber dient u graag van advies.

Hoewel assurantiekantoor Dobber ook 's middags meestal te bereiken is, wordt de telefonische bereikbaarheid tussen 9-13u gegarandeerd. Voor spoedzaken buiten de openingstijden is er een alarmnummer.

Via deze website wil assurantiekantoor Dobber het haar klanten nog gemakkelijker maken. Op dit moment is het al mogelijk om op elk gewenst tijdstip aanvraagformulieren, schadeformulieren en informatie over verzekeringen rechtstreeks via e-mail aan te vragen. Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van de servicemogelijkheden via deze website.


www.assurantiekantoordobber.nl