Waarom een reisverzekering?
Tijdens uw reis kunt u door een ongeval of ziekte voor zeer hoge onvoorziene kosten komen te staan. Het ziekenfonds vergoed in de regel niet meer dan wat uw ziekte in Nederland gekost zou hebben. En wat denkt u van een terugvlucht per ambulance vliegtuig, een koffer die zoek raakt of u moet plotseling terugvliegen naar Nederland. Voor een volledig dekkingsoverzicht verwijzen wij u naar de verzekeringsvoorwaarden.

En waarom een annuleringsverzekering?
Wanneer u uw reis voor vertrek annuleert kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van de reissom. Deze kosten kunnen vergoed worden door de verzekeringsmaatschappij. Bovendien biedt deze verzekering de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen in geval van vertraging op de heenreis of voor ongenoten vakantiedagen bij ziekenhuis opname of gedwongen terugreis naar Nederland. Voor een volledig dekkingsoverzicht verwijzen wij u naar de verzekeringsvoorwaarden.

Wat gebeurt er als u een verzekering aanvraagt?
Als u een reisverzekering via Mondial wilt afsluiten dan kunt u op de link hieronder klikken.
Wij krijgen uw aanvraag per email opgestuurd. U krijgt van ons een bevestiging van de aanvraag en de datum waarop de betaling bij ons binnen moet zijn. Pas nadat wij uw betaling ontvangen hebben treedt de verzekering in werking.
Wilt u een reisverzekering bij een andere maatschappij dan moet u even contact met ons opnemen.

Reisverzekering aanvragen

Reisverzekering aanvragen


www.assurantiekantoordobber.nl