Assurantiekantoor Dobber

Over ons

Assurantiën zit in het DNA van de familie Dobber. Meerdere generaties waren actief in de branche. Bijgaande advertentie uit “Het Gooi en Ommeland” van zaterdag 1 juli 1953 is daar een herinnering aan.

Onder de naam Assurantiekantoor Dobber nam Paul vanuit Groningen het stokje over in 1980. Geleidelijk werd de huidige klantenkring opgebouwd waarbij het accent vanaf de eerste dag lag op duurzaamheid van de relatie. Zowel met particulieren als bedrijven.

De basis daarvoor is een een dienstsverlening, die niet alleen gebaseerd is op deskundigheid en onafhankelijkheid, maar vooral op oprechte interesse. En dat merken onze klanten in de werkwijze en de persoonlijke omgang met onze klanten. Paul Dobber en zijn collega Marlo de Vries zetten zich op deze wijze dagelijks voor u in.

Landelijk bereik

Nadat in de periode van 1992 -2000 vanuit zowel Groningen als Amsterdam
gewerkt werd, keerde assurantiekantoor Dobber terug naar Groningen.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in het centrum, bijna letterlijk in
de schaduw van de Martinitoren. Die locatie beperkt het bereik van ons kantoor echter allerminst. Door de combinatie van moderne communicatiemiddelen en de reislust van Paul, werkt assurantiekantoor landelijk en regelmatig ook daarbuiten.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van assurantiekantoor Dobber is:

Scroll to Top