Assurantiekantoor Dobber

Reisverzekering aanvragen

Waarom een reisverzekering?

Tijdens uw reis kunt u door een ongeval of ziekte voor zeer hoge onvoorziene kosten komen te staan. De zorgverzekeraar vergoedt in de regel niet meer dan wat uw ziekte in Nederland gekost zou hebben. Dat is lang niet altijd afdoende in het buitenland. En wat denkt u van gedwongen terugkeer naar met het vliegtuig, bagage die zoekraakt of andere onvoorziene kosten.

Waarom een annuleringsverzekering?

Wanneer u uw reis voor vertrek annuleert kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van de reissom. Deze kosten kunnen vergoed worden door de verzekeringsmaatschappij. Bovendien biedt deze verzekering de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen voor ongenoten vakantiedagen bij ziekenhuis opname of gedwongen terugreis naar Nederland.

Wat gebeurt er als u een verzekering aanvraagt?

Als u een reisverzekering via ons wilt afsluiten dan kunt u op de link klikken en een aanvraag doen. U krijgt van ons een bevestiging van de aanvraag. Pas nadat wij uw betaling ontvangen hebben treedt de verzekering in werking. Wilt u een reisverzekering bij een andere maatschappij dan kunt u contact met ons opnemen.
Scroll to Top